Table d'hôtes

Herberg la Balance

Genieten van een verrassende (h)eerlijke keuken. De voormalige schuur is verbouwd tot 'salle à manger', een gezellige eetruimte met openslaande deuren naar het terras. Hier serveer ik 's ochtends een uitgebreid, stevig ontbijt en 's avonds een verrassend lekkere maaltijd. Natuurlijk eten we bij mooi weer buiten aan de grote tafel op het terras. Het 3-gangen dagmenu is puur, gezond en origineel en met passie bereid. Ik gebruik zoveel mogelijk producten uit eigen tuin of van de buurboeren.

Herberg la Balance

Er wordt uiteraard Frans gekookt maar ook heerlijke gerechten uit andere landen komen op tafel. Heerlijke voorafjes als geitenkaasjes met honing en tijm, coquilles St.Jacques, artisjokken met vinaigrette, huisgemaakte soepen. Een kleine greep uit de hoofdgerechten: boeuf bourguignon, Marokkaans lamsvlees met couscous, coque au vin, gamba's of heerlijke verse op de huid gebakken zalm. Alles vergezeld door ruime porties verse groenten en salades. Ook de vegetariër zit goed op La Balance, er wordt apart  vegetarisch voor je gekookt . Ik schenk uiteraard ook goede huiswijnen bij het diner maar een lekker biertje of een glas eigen bronwater kan natuurlijk ook.

Herberg la Balance

Voor aperitief en digestief is het heerlijk toeven in de intieme zitkamer bij de open haard of bij het vuur op het terras.